Bli medlem!

Bli medlem

genom att betala in 100 kr  på vårt bankgiro är 359-5709, eller swisha 1234991840. Glöm inte att skicka din e-postadress till oss på info@skane.atsu.se . Vi håller dig uppdaterad om våra aktiviteter.

ATSU-Skåne är en ideell förening och är beroende av frivilliga och engagerade personer! Är du intresserad av att arbeta ideellt med de här frågorna? Har du viljan och tiden du välkommen att höra av dig till oss. Vi behöver alltid volontärer och stödpersoner i vår verksamhet.

Volontär

Som volontär hjälper du till med det praktiska i föreningen. Alla volontärer genomgår en gratis utbildning på sammanlagt 6 träffar då vi informerar om föreningen, sexuella övergrepp, vår värdegrund och bemötande.

Stödperson

Som stödperson svarar du i vår jourtelefon och tar emot utsatta och anhöriga på stödsamtal. För att vara stödperson krävs att du genomgår vår stödpersonsutbildning på 8 träffar.

 Hur engagerar jag mig?

För att engagera sig krävs det att du minst kan engagera dig i föreningen åtminstone två timmar i månaden.

För att bli volontär eller stödperson krävs medlemskap i ATSU – Skåne. Det kostar 100 kr per år. Vårt bankgiro är 359-5709.

Hör av dig till oss på vår mail vid intresse, berätta vem du är, varför du är intresserad och vad du är intresserad av att engagera dig inom.

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Vi söker sponsorer för vår verksamhet och tar tacksamt emot tips! 

Comments are closed